-->

DI HEBOHKAN Tiga Cewek Berotak ‘Selangkangan’ Lecehkan Patung Simbol Agama

Sekali lagi, keinginan untuk memotret diri dengan patung simbol agama itu hendaklah dipanggil sekarang. Tetapi apakah kekuatan tiga gadis otak nakal itu sebenarnya malah mengganggu agama tertentu. Bayangkan, seperti gambar baru-baru ini yang beredar di media sosial, tiga remaja perempuan terperanjat dalam kehidupan yang nakal.

Satu perkara lagi pada masa lalu, juga seorang gadis remaja yang disedari oleh netizens selepas memuat naik gambar kontroversial. Netizen veil bernama Radha Visabilillah menyiarkan foto ke Instagram sedang melangkah pada patung yang dipercayai simbol keagamaan.

HEBOH Tiga Cewek Berotak ‘Selangkangan’ Lecehkan Patung Simbol Agama
Nah, baru-baru ini, salah seorang netizens Facebook bernama Sang Made Juniputra Blauk menyiarkan gambar yang menunjukkan tiga gadis dalam selfie pertengahan umur dengan patung. Walau bagaimanapun, ketiga-tiga gadis yang terselip malah menimbulkan rasa tidak senonoh. Melihat dua orang sedang memegang dan seperti mencium patung patung, sementara yang lain memberikan isyarat jari tengah ke bahagian vital simbol agama.

Berikut caption yang disematkan Sang Made Juniputra Blauk dipostingan nyeleneh tersebut sebagaimana dikutip Rancah Post, Rabu (23/3).

UNTUK KE SEKIAN KALINYA….
PKIANMU TINGKH LAKUMU MECERMINKAN AGAMAMU….
SMKIN KYK GINI SMKIN SAYA SUKA….


SMKIN PENASARAN BALASAN APA YG AKAN MENIMPAMU…
SVAHA….

Akibatnya, netizens bertindak balas terhadap perbuatan tiga gadis berambut perang yang sangat disesali dan terbalik dengan pakaian yang dipakai. Tidak sedikit pun yang menghujat netizens malah mengutuk tindakan yang tidak dipuji oleh wanita berhijab."Jilbab hanya kedoook tp dari segi tingkah laku busuk .." kata kerjaya Kerjie Laras.

"Kpalamu kau tutup hingga akhir rambutmu ... tapi kenapa kau obaral sih ?? masker aja alim ... .." kata Eka Sutrisnawati.

"Tuhan yang dia percayai dan agama yang diakui beliau juga malu untuk melihat kejahilan meteka kejiwaan itu," kata akaun Buntar Sintia.

Sampai sekarang, masih belum diketahui identiti ketiga gadis di Facebook dan di mana lokasi foto diambil.


NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post
NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post

Composure

 

Delivered by FeedBurner

-->